Gazetat

Tirana Times

www.tiranatimes.com

Tirana Times është gazeta e parë javore në Shqipëri që përcjell lajme origjinale në Anglisht. Objekti i gazetës që në krijim është t'i shërbeje duke i ardhur në ndihmë të gjithë audiencës së huaj që jeton në Shqipëri por dhe të huajve jashtë Shqipërisë me aktualitetin dhe ngjarjet e këtij vendi në të gjitha fushat.

Rubrikat që trajtohen në gazetë janë: lajme, biznesi dhe ekonomia, editorial, opinion, art dhe kulturë, sport, arkiva, dhe kërkime. Gazeta ofron dhe shërbimin e blerjes së lajmit online si dhe gazetës me informacionin e plotë javor. Çdo kush mund ta marrë këtë shërbim duke lexuar më parë në sherbimin: "pagesa", për të mësuar proçedurën mbi blerjen. Ky shërbim ndodhet në faqen e parë të gazetës.


© gazetat.com