Gazetat

Tirana Observër

www.tiranaobserver.com.al

Gazeta Tirana Observër gazetë e pavarur që nuk i përket ndonjë spektri politik. Ajo trajton çështje të ndryshme nga fusha të ndryshme dhe sjell lajmet e fundit që rifreskohen herë pas here. Është një observator i vërtetë i lajmit. Në faqen kryesore paraqiten lajmet me kryesore te shoqëruara dhe me foto dhe në brendësi trajtohen më gjerësisht informacionet nga fusha të ndryshme.

Rubrikat që pasqyron gazeta janë: aktualitet, politikë, sociale, forum, analizë, ekonomi, intervista, kosova, dossier, stafi dhe kontakt. Në rubrikën "Menu" do të gjeni mjaft informacione të detajuara.


© gazetat.com