Gazetat

Sot

www.sot.com.al

Gazetë e përditshme e pavarur që vjen për lexuesin me një sërë rubrikash të ndryshme.

Rubrikat e gazetës "SOT" janë: home, politikë, sociale, rrethe, komente, dosier, ekonomi, aktualitet, kulturë, rajoni, intervista, sport, kronikë, ku informacionet sipas këtre rubrikave jepen më të zgjeruara në brendësi të gazetës në formen: slide show dhe përmes fotove të shumta.

Komente, analiza, opinione, thashetheme janë disa nga rubrikat ku lexuesit shkëmbejnë dhe marrin informacione nga bota. Gazeta ofron dhe një sërë shërbimesh si: ofroj / kërkoj punë, shes / blej automjete, real state, lojra si dhe versionin PDF të gazetës. Gazeta Sot ofron dhe këndin e reklamave.


© gazetat.com