Gazetat

Shekulli

www.shekulli.com.al

Gazeta Shekulli është një gazetë e pavarur e përditshme.Adresa e redaksisë është: Rr. Ismail Qemali (ish Blloku), Pallati Abissnet, Tiranë.

Drejtor: Endri Puka

Kryeredaktor: Adrian Thano.

Është një prej gazetave që ka popullaritet më të madh falë rubrikave të ndryshme dhe mjaft të pasura me informacion nga vendi dhe bota.

Rubrikat e saj janë: kronikë, politikë, ekonomi, shoqëri, botë, sport, rajon, jetë, kulturë, soft, lajmi i fundit. Gjithashtu lajmi rifreskohet herë pas here i cili shfaqet ne faqen kryesore dhe përmes pamjeve.

Të rëndësishme janë dhe rubrikat: vidio, foto, komente të gjithë lexuesit japin mendimin e tyre dhe njihen me informacione interesante që ndodhin në gjithë globin.

"Shekulli vidio" dhe "galeri foto" janë mjaft interesante në këtë gazetë. Lexuesit njihen dhe me letrat e lexuesve me rubrikën ide dhe debate që kanë dhe këto një vend të rëndësishëm në faqen kryesore. Gazeta gjendet dhe në versionin PDF.


© gazetat.com