Gazetat

Rilindja Demokratike

www.rilindjademokratike.com

Gazeta Rilindja Demokratike (RD) është botim i Partisë Demokratike të Shqipërisë. Pasqyron aktivitetin dhe politikën e kësaj partie. Ajo na njeh me rubrika të ndryshme të pasura me informacion nga fushat ekonomike, politike, sociale, ekonomike, rajoni, bota. Të gjitha rubrikat vendosen në të majtë të faqes kryesore ku në brendësi të gjitha rubrikat japin informacionin e plotë të lajmeve të ndodhura gjatë ditës dhe periudhave të caktuara. Gazeta pasqyron me detaje çdo aktivitet të partisë që përfaqëson, si dhe përmes lidhjeve me gazeta apo agjenci të tjera informative nga vendi dhe bota lajmi bëhet më i afërt për lexuesin.

Lidhje partnere te gazetës janë: Voice of america, BBC online, Deutsche Welle, News Week, Washington Times, Washington Post, Corrierre della Sera, Panorama. Kryeredaktor i gazetës është Bledar Kasmi.


© gazetat.com