Gazetat

Panorama

www.panorama.com.al

Gazeta Panorama gazetë e pavarur dhe tërësisht shqiptare. Pasqyron informacione interesante nga vendi dhe bota.

Rubrikat e saj janë :opinion, politikë, aktualitet, kronikë, ekonomi, sociale, sport, kulturë, speciale, suplemente, parashikimi i motit. Në krye të faqes kryesore vendosen këto rubrika dhe në brendësi ato transmetojne informacionin e plotë sipas fushës përkatëse.Këtu do të gjeni dhe vidio të ndryshme interesante nga bota dhe vendi. Në faqen kryesore, lajmet kryesore paraqiten me pamje në mënyrën slide show. Panorama Online ofron dhe informacionin ditor të çdo dite sipas një kalendari. Versioni i gazetës në PDF sjell informacione plotësuese të jetës së përditshme sociale politiko-shoqërore.


© gazetat.com