Gazetat

Koha Jonë

www.kohajone.com

Gazeta Koha Jonë është gazetë e përditshme dhe e pavarur. Ajo nuk i përket asnjë spektri politik. Eshtë krijuar në 11 maj 1991 nga Nikollë Lesi dhe Aleksandër Frangaj si fillim ne Lezhe dhe më pas e transferuar në Tiranë ku dhe ndodhet aktualisht. Gazeta më infulente gjatë vitit 1991 ku pikun e saj të vërtetë e nisi në vitin 1992. Ishte gazeta më kritike ndaj qeverisë së asaj kohe. Ajo u bë e përditshme dhe më e madhja në vend ne vitin 1994 duke arritur një tirazh prej 73 mije kopjesh. Kjo gazetë është pjesë e grupit qe drejton TV KLAN. Që nga data 20 Prill 2011 gazeta ka një model të ri të prezantimit të informacionit që mbart në brendësi të saj.

Rubrikat kryesore janë: Politikë, aktualitet, ekonomi, rajon, reportazh, sociale, intervistë, kulturë, ndërkombëtare, shobiz, sport dhe mjaft rubrika të tjera qe shtjellohen më në brendësi. Një pjesë të rëndësishme zënë lajmet televizive online të prezantuara nga TV KLAN përmes vidios.


© gazetat.com