Gazetat

Integrimi

www.integrimi.com

Gazeta Integrimi është organi përfaqësues politik i partise: "Levizja Socialiste për Integrim".

Gazeta pasqyron aktivitetin dhe programin e kësaj partie. Pasqyron përmes rubrikave të saj si: politikë, ekonomi, intervista, komente/analiza, sport, ndërkombëtare që ndodhen në krye të faqes kryesore, informacione të ndryshme ditore dhe arkivore që ndodhin në Shqipëri. Kryesisht ajo fokusohet në aktivitetin e anëtarëve të partisë dhe rolin e tyre në jetën shoqërore dhe politike.


© gazetat.com