Gazetat

Gazeta Tema

www.gazetatema.net/web/

Gazeta Tema dhe kjo si një gazetë e përditshme e pavarur trajton tema dhe çështje të ndryshme nga vendi dhe rajoni. Botues i gazetës është: MediaEntër shpk, kryeredaktor Mero Baze dhe me adresë:
Rruga "Sulejman Delvina" Zayed Business Centër, kati i 3-të, Tiranë.

Gazeta ka patur një ndërprerje të botimit gjatë vitit 2007 dhe më pas është rikthyer në treg përsëri.

Gazeta trajton çështjet përmes rubrikave: kryesore, editorial, antena, opinion, bota, rajoni, lifestyle, dossier, sport, dhe mjaft shërbimeve që ndodhen në brendësi të gazetës. Në brendësi gjithashtu do të lexoni dhe komente të ndryshme, shihni vidio dhe lajme interesante nga rubrika:
lifestyle.

Gjendet dhe në versionin PDF.


© gazetat.com