Gazetat

Gazeta Standard

www.standard.al

Gazeta "Standard" është një gazetë e përditshme e pavarur. Redaksia e saj ndodhet në rrugën e Kavajës në Tiranë. Gazeta sjell një gamë të gjerë informacionesh nga të gjitha fushat me një pasqyrim cilësor nga stafi i saj.

Këtu do të gjeni rubrikat: aktualitet, shoqëria, kulturë, ndërkombëtarë, jetë dhe shëndet, kioska, sport, speciale dhe arkiva. Te gjitha këto rubrika në brendësi të tyre pasqyrohen me nëntituj të tjerë informacionesh të detajuara. Lajmet më të rëndësishme dhe që rifreskohen herë pas here pasqyrohen në faqe të parë përmes slide show. Informacion ditor mbi motin në Tiranë si dhe standard PDF janë pjesë e kësaj gazete.

Analiza opinione dhe komente të ndryshme nga lexuesit bëhen dhe shfaqen ne faqen kryesore të gazetës Standard.


© gazetat.com