Gazetat

Gazeta Shqiptare

http://balkanweb.com/gazetav5/

"Gazeta Shqiptare" është një gazetë e pavarur dhe më e vjetër në Shqipëri. E themeluar në vitin 1927. Publikimi i saj u ndërpre në vitin 1939 me pushtimin fashist në Shqipëri. E ndaluar nga regjimi komunist, i rifilloi publikimet më 12 prill 1993.

"Gazeta Shqiptare" shpërndahet në gjithë territorin kombëtar, si dhe në Greqi dhe Itali. Gazeta jep një rënditje të faqeve të saj (31 faqe) ku çdo faqe ka informacione të ndryshme si dhe pasqyron titujt kryesore te çdo faqe në faqen kryesore. Një pjesë e faqes zihet nga informacione në Blue Tooth që ajo pasqyron si dhe në anglisht.


© gazetat.com