Gazetat

Gazeta Shqip

www.gazeta-shqip.com

Gazeta Shqip është e përditshme dhe e pavarur, me drejtor Besnik Myftari dhe kryeredaktor Aleksandër Çipa. Gazeta pasqyron në mënyrë tabloide lajme dhe informacione të ndryshme si nga politika, ekonomia, rajoni, bota, kultura, sporti, opinione që përbëjnë rubrikat kryesore të kësaj gazete.

Në brendësi informacioni jepet me detaje sipas rubrikave përkatëse. Gazeta ka dhe këndin e reklamave si dhe parashikimin e motit. Rubrikat përmbledhëse të kësaj gazete si dhe kontakti me gazetën gjenden në fund të faqes.


© gazetat.com