Gazetat

Gazeta Ballkan

www.ballkan.com

Kjo gazetë e përditshme me adresë:

Rruga e Durrësit, Nr 61, Tiranë, Shqipëri

Tel / Fax: +355 4 229 954

Ka një spektër të gjërë informacionsh nga vendi dhe rajoni në Ballkan.Lajme ditore nga Shqipëria dhe ballkani përmes rubrikave të shumta dhe mjaft të pasura me informacione politike, ekonomike, sociale, sportive, kulturore pasqyrohen me hollësi dhe detaje në këtë gazetë. Reklama të ndryshme do të gjeni dhe mund të publikoni në këtë gazetë. Detaje nga jeta e artisëve apo njerëzve televizivë do ti gjeni në rubrikën :"Portofol"

Rubrikat: Banka, bursa, kryeministria, instat, gjyqësori gazeta, reklama, chat, e-mail si dhe rubrikën speciale për emigrantët, ju informoheni për çdo gjë që ju doni të mësoni.


© gazetat.com