Gazetat

Gazeta 55

www.gazeta55.al

Gazeta 55 është gazetë shqiptare e përditshme, e pavarur. Drejtor i saj është Fahri Balliu dhe kryeredaktor Ilir Nikolla.

Redaksia ndodhet në: rrugen e Dibrës "Nr 213" Tiranë. Nuk përfaqson ndonjë organ apo parti politike. Pasqyron lajme ditore që ndodhin në Shqipëri nga fusha të ndryshme si politika, sporti, kultura. Çdo kush mund të dërgojë informacione dhe shkrime të ndryshme në këtë gazetë me karakter informativ dhe opinione të ndryshme. Gazetën e gjeni dhe në versionin PDF.

Përmes rubrikave: politikë, aktualitet, kulturë, opinione merrni një informacion të plotë mbi ç'ka ndodh. Këtu do të gjeni dhe kursin ditor të këmbimit valutor të monedhës vendase dhe të huaj si dhe informacione mbi kompani të ndryshme që operojnë në tregun shqiptar.


© gazetat.com